Ben jij een echte knutselkont? Dan sta je vast open voor leuke nieuwe uitdagingen. Vaak is het zo dat de kunst die je maakt voor een groot deel ergens in een la verdwijnt waar je het zo nu en dan eens tegenkomt. Dit is natuurlijk eigenlijk erg zonde, omdat je dit wilt laten zien aan mensen. Zeker als je super trots op iets bent moet het gewoon duidelijk te zien zijn voor de gasten die langskomen. Hier is gelukkig een leuke oplossing voor. Er is een nieuwe vorm van kunst die in Europa steeds populairder aan het worden is, namelijk resin art. Dit wordt ook wel epoxy art genoemd, omdat je epoxy gebruikt om je kunstwerken te maken. 

Kijk eens naar voorbeelden

Deze vorm van kunst is dus steeds populairder en daarom is er ook steeds meer over te vinden. Als jij deze uitdaging wel ziet zitten dan kun je ervoor kiezen om eens online te kijken naar voorbeelden. Mensen delen de meest prachtige kunstwerken en vertellen hier ook nog eens bij hoe jij dit zelf ook kunt maken. Resin art is erg makkelijk om zelf te maken als je weet hoe je dit moet doen. Hier kom je enkel achter door onderzoek te doen. Het is ook handig om even goed naar voorbeelden te kijken om er op deze manier achter te komen wat er allemaal mogelijk is wat betreft resin art. Kijk dus zeker naar het werk van andere mensen en kijk welke kunstwerken jou wel aanspreken.

Wat ga jij maken?

Bij resin art zijn er veel dingen die je hiervan kunt maken. Iets waar veel mensen voor kiezen is het maken van meubels. Als je jouw meubels gaat pimpen door epoxy dan heeft dit meerdere voordelen. Als eerst zijn er mega veel video’s te vinden die jou vertellen hoe je dit het beste kunt doen. Daarnaast kun je het altijd op je eigen manier doen en zelf de kleuren kiezen. Hierdoor past het altijd goed bij jouw interieur. Als laatst kun je door deze manier van kunst jouw werk altijd tonen aan andere mensen, omdat je het gewoon als meubels in je huis kunt gebruiken. 

Wat moet jij allemaal hebben hiervoor?

Als jij dit ook graag een keer wilt proberen dan is het handig om te beginnen met het doen van onderzoek. Kijk wat jij precies wilt maken en ga dan op zoek naar alles wat je hiervoor nodig hebt. Als je dit voor het eerst gaat doen is het vaak handig om een instructievideo te volgen. Hierdoor weet je exact wat je moet doen. Wacht dus niet langer en ga snel op zoek naar welk kunstwerk jij als volgende gaat maken! 

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie