Black Bananas heeft niet alleen kleding voor volwassenen maar ook voor kinderen. Het merk staat voor de transformatie van een sport geïnspireerde street style naar een wereldwijd fenomeen. Door street style en met sport designs te mixen hoopt Black Bananas kids meer liefhebbers wereldwijd te bereiken. Het logo staat voor strength, power en leadership. Het doel is om de toekomstige generatie te inspireren en te motiveren terwijl ze hun prachtige en innovatieve designs dragen.

 

Waarom is Black Bananas zo’n enorme hit is?

Afgelopen seizoenen werd de kleding van Black Bananas al veel gespot en inmiddels is ook een flink aantal BN-ers in de black bananas kleding gezien. Daarna ging het erg snel. Het Nederlandse merk werd een haast per direct een hit.

 

Black Bananas is dus een mix van street- en sportwear en daarnaast zit het vooral heel erg lekker. Momenteel bevat de collectie de volgende paar items: hoodies, truien, tracksuits (pakken), joggers, T-shirts, maar ook petten en jassen. Dit allemaal in mooie neutrale kleuren óf juist in gave en opvallende kleuren. Kortom, Het zijn eigenlijk basic items van een zeer goede kwaliteit die overal bij passen en het herkenbare logo geeft een mooie boodschap. Dit zorgt ervoor dat de kleding als warme broodjes over de toonbank vliegen. Veel maten zijn al snel uitverkocht mochten ze weer aangevuld zijn. Dat betekent dat je op het puntje van je stoel moet zitten als er weer eens een restock aan komt. Gelukkig zijn de joggingpakken bijna altijd nog wel te bestellen. De losse items zijn vaak de items die binnen een seconde weggesnaaid zijn. Veel andere winkels verkopen gelukkig ook tegenwoordig de kleding van black bananas. 

 

Black Bananas Kids

Black Bananas Kids staat vooral bekend om hun jogging pakken voor kinderen en natuurlijk volwassenen. Black bananas is voor de kids toch wel het meest populaire. De pakken zijn te verkrijgen in alle kleuren die je je maar kunt bedenken en met veel verschillende designs. Ook gebruikt Black Bananas verschillende duurzame materialen. Er wordt veel gebruik gemaak van katoen en polyester. Dit zorgt voor een heerlijke fit en kwaliteit waardoor de kleding lang mee gaat. Ook voor de kruipende kleintjes. 

 

Je kunt ook mix en matchen met de kleding van Black Bananas Kids. Zo kun je een lange broek verwisselen voor een korte broek met een t-shirt! Hoe tof is dat? Je kunt Black Bananas Kids dus niet alleen in de winter dragen maar ook met warm weer.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie