Wanneer je een winkel hebt in de binnenstad van Den Haag, dan weet je dat het nog wel eens een probleem kan zijn om je voorraden daar geleverd te krijgen. Een grote vrachtwagen in die kleine straatjes is geen aanrader. En daarbij is winkelruimte in Den Haag te duur om een groot magazijn bij je winkel te hebben. Je zult dus een andere oplossing moeten vinden om je voorraden, die je bijvoorbeeld alvast voor de kerst hebt ingekocht, te kunnen stallen. Door te kiezen voor Hubbel Den Haag kun je je voorraden direct in de opslag laten bezorgen. Je kunt ze dan weer, als je ze nodig hebt, laten bezorgen door een van de elektrische bestelwagens van Hubbel Den Haag.

Hubbel Den Haag is er voor alle bedrijven

Heb je een winkel in het centrum van Den Haag of heb je een webshop en woon je zelf in het centrum of in Den Haag in het algemeen? Dan kun je gebruik maken van Hubbel Den Haag. Zij doen meer dan alleen maar jouw spullen opslaan. Ze kunnen er, dankzij een unieke methode, ook voor zorgen dat er fulfilment oplossingen worden gevonden. Zo kun je je complete voorraad laten doorsturen (met een elektrische auto, dus 0% emissie) naar je winkel of naar een klant. Maar je kunt Hubbel Den Haag ook inschakelen om de bestellingen die jij binnenkrijgt direct te versturen naar jouw klanten.

Is dat niet hartstikke duur?

Je zou denken dat het duur is om je spullen elders op te slaan en andere mensen in te schakelen om jouw bestellingen te versturen. Maar dat valt dus reuze mee. Omdat je geen ruimte in je winkel hoeft vrij te maken om er een magazijn van te maken, kun je deze ruimte ook gebruiken om spullen te verkopen. Je winkeloppervlak wordt dus flink groter en je kunt meer spullen aanbieden. Het versturen van jouw items wordt gedaan door mensen die ook de producten van andere bedrijven verzenden. Je hoeft dus niemand in dienst te nemen om dat voor jou te gaan doen. Die mensen werken al bij Hubbel Den Haag!

Zijn er ook andere locaties in Nederland?

Je hebt, behalve Hubbel Den Haag, ook nog Hubbel Rotterdam en Hubbel Utrecht. Dus ook als je in of om deze steden gevestigd bent is de Hubbel oplossing dichtbij. Je kunt op de website lezen over alle mogelijkheden die Hubbel te bieden heeft. Wellicht is er ook voor jouw bedrijf dé fulfilment oplossing te vinden!

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie