Als je op de bank televisie aan het kijken bent dan kan het zo zijn dat er teveel zonlicht binnenkomt en dat je verblind word of niks op de televisie kan zien. Dan is het handig om een ritsscreen aan te schaffen voor je woning zodat je gerust en zonder gedoe normaal televisie kan kijken. 

 

Waar kan je ritsscreens plaatsen?

Het plaatsen van een ritsscreen is de perfecte oplossing wanneer je last hebt van zonlicht. Veel mensen vragen zich af waar je ritsscreens allemaal kan plaatsen en weten niet dat het ook voor ramen op de bovenverdieping gebruikt kan worden. Je kan het eigenlijk zo zien, waar een raam is daar kan een ritsscreen geplaatst worden. Of het nou 4 meter hoog is of 30 meter hoog, dat maakt echt geen verschil. Ook kan je ritsscreens goed gebruiken voor een serre in je tuin. 

 

Ritsscreens kopen

Als je ritsscreens wilt aanschaffen dan kan je dit het beste alleen doen bij bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het verkopen van ritsscreens of ander zonwering. Hierdoor ben je namelijk verzekerd van de beste kwaliteit en service. Alhoewel kan er een aardig prijsverschil in zitten vergeleken met concurrenten. Je kan het in sommige gevallen ook ritsscreens bij een bouwmarkt aanschaffen maar dan moet je niet verwachten dat je de beste kwaliteit en service krijgt. 

 

Ritsscreens monteren

Wanneer je ritsscreens hebt aangeschaft, dan moeten deze natuurlijk ook nog gemonteerd worden. Als je hier ervaring mee hebt, dan kan je het best zelf doen want je weet hoe het werkt en wat de gevaren zijn. Heb je geen ervaring? Doe het dan niet zelf en laat dit over aan het bedrijf waar jij de ritsscreens aangeschaft hebt. Zo weet je namelijk zeker dat er niks fout kan gaan en dat de ritsscreens goed geplaats worden. Het kan namelijk zijn dat als je de ramen van de bovenverdieping wilt voorzien van ritsscreens, dat je naar beneden valt omdat je er geen ervaring hebt met het werken op hoogte. 

 

Ritsscreens voor de serre

Als je in de achtertuin een prachtige glazen serre hebt staan, dan wil je daar natuurlijk ongestoord kunnen genieten. Wanneer er te veel zonlicht binnenkomt kan dat erg vervelend zijn. Daarom bestaan er ook voor serre’s speciale ritsscreens die je beschermen tegen zonlicht. Ook kun je ervoor kiezen pergola zonwering te monteren. Dit is namelijk net iets anders dan een ritsscreen maar komt qua functie op hetzelfde neer.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie