Ben je toe aan een nieuwe bril of heb je gewoon zin in een ander model? Dan kun je bij Charlie Temple al voor weinig een toffe bril scoren. Charlie Temple heeft alle brillen die je maar zoekt. Damesbrillen, herenbrillen, kinderbrillen, zonnebrillen, leesbrillen. Noem het maar op. Het grote voordeel van shoppen bij Charlie Temple is dat jij op je gemak online kunt kijken welke bril jou het best staat. Je hoeft daarvoor niet naar een opticien. Al is het wel verstandig om, voor je een bril gaat bestellen, je ogen te laten opmeten bij een opticien. Je voert de gegevens dan gewoon in op de site en in een mum van tijd krijg jij je bril, op de juiste sterkte, bij je thuis bezorgd.

Charlie Temple gaat voor gemak

Niet iedereen heeft zin om naar een brillenwinkel te gaan en daar, in het openbaar, brillen te gaan passen. Er is dan altijd weer iemand die je niet kent die een mening over je heeft. Door op de site van Charlie Temple te kijken, zie je al snel dat er meer mogelijkheden zijn. Zo kun je een foto uploaden en hier verschillende brillen en zonnebrillen op "projecteren". Maar je kunt ook goed voor de webcam gaan zitten en live brillen passen. Je kunt dan zelfs je hoofd bewegen en de bril draait dan met je mee.

Een zonnebril op sterkte is belangrijk

Wanneer je veel in de auto zit of graag in de tuin zit of naar het strand gaat, dan weet je dat de zon heel fijn kan voelen, maar ook heel hinderlijk kan zijn. Je gaat knijpen met je ogen en je moet telkens weer opnieuw focussen. De zon is fijn, maar kan zorgen voor lelijke rimpels en nare hoofdpijn. Door een zonnebril op sterkte te dragen voorkom je veel ellende en gedoe. En heel veel pijn. Daarbij zijn de zonnebrillen die je op de site ziet stuk voor stuk schitterend om te zien.

En wat denk je van een leesbril

Natuurlijk kun je naar de dichtstbijzijnde drogisterij lopen en daar, voor weinig, een leesbril aanschaffen. Maar weet je dan zeker dat je de juiste sterkte te pakken hebt? Nee! En dus is het verstandig om ook voor een leesbril je ogen te laten opmeten en dan online een goede leesbril aan te schaffen. Ze zijn dan nog steeds niet duur, maar je weet wel heel zeker dat je je ogen niet verpest door een verkeerde sterkte.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie